Jaf de zile mari la Iulius Mall Cluj! O femeie a furat zeci de articole vestimentare din șase magazine, în numai câteva ore


O femeie de 32 de ani a fost condamnată luni, 30 septembrie, la un an și șase luni de închisoare cu suspendare de judecătorii clujeni, după ce a jefuit mai multe magazine din Iulius Mall Cluj-Napoca. 

În plus, clujeanca trebuie să plătească o amendă penală de 2100 de lei, pedeapsă pe care a primit-o într-un alt dosar, și este obligată să presteze 60 de zile de muncă în folosul comunității. 

Potrivit anchetatorilor, la data de 8 ianuarie 2020, femeia a jefuit șase magazine din complexul comercial Iulius Mall Cluj-Napoca. Ea a îndepărtat sistemele de alarmă și a reușit să sustragă zeci de articole vestimentare în valoare totală de 3689 de lei. 

Clujeanca avea un plan bine pus la punct: dădea atacul într-un magazin, apoi ducea hainele la mașină și trecea la următorul. 

Ea își lăsase autoturismul în parcarea subterană a complexului comercial, iar o persoană care a văzut cum acționează femeia a sunat la poliție, reclamând că în mașină sunt depozitate mai multe obiecte vestimentare suspecte. 

În urma sesizării, la fața locului s-au deplasat organele de poliție care au descoperit că aspectele reclamate sunt adevărate și au ridicat hainele furate. 

În fața magistraților clujeni, femeia a recunoscut săvârșirea faptei, precizând că regretă și dorește să se împace cu persoanele vătămate. 

Clujeanca a declarat că în ziua furturilor le-ar fi propus copiilor să meargă la centrul comercial Iulius Mall, iar împreună cu ea au mers mai multe femei. 

Ajunsă în complexul comercial a parcat autoturismul în parcarea subterană, după care toți cei ce au coborât din mașină s-au împrăștiat prin magazine. 

Cât despre hainele furate, aceasta a declarat că le-a sustras prin smulgerea sistemelor de alarmă, pe care le-a aruncat prin magazine în diferiți pantofi. 

Ulterior, ducea obiectele la autoturism. Acest lucru s-a întâmplat până când a vrut să părăsească incinta complexului comercial, iar lângă mașina sa era așteptată de un echipaj de poliție, care a găsit bunurile în autoturism și le-a preluat.

Comentarii Facebook