Vineri 27 Septembrie

Jaf într-un depozit din Cluj: O femeie a crezut că se îmbogățește cu 1600 de lei, dar a ajuns după gratii


O femeie de 51 de ani a fost condamnată la un an și nouă luni de închisoare, după ce a furat un plic cu 1600 de lei dintr-un depozit din municipiul Dej. 

Decizia luată la sfârșitul săptămânii trecute de magistrații de la Judecătoria Dej nu este definitivă și poate fi atacată cu apel. 

Fapta a avut loc la data de 20 decembrie 2022, când administratorul firmei a sunat la poliție ca să reclame că a surprins în interiorul magazinului o femeie, imediat după ce aceasta a sustras din depozitul magazinului suma de 1600 lei. 

Anchetatorii au reținut că în ziua respectivă au intrat în magazin două femei, care s-au deplasat în partea din spate a punctului comercial, după care una dintre ele s-a îndreptat spre ieșire, context în care i-a solicitat unui angajat informații despre un anumit produs, iar ulterior a ieșit din magazin. 

În tot acest timp cealaltă femeie a rămas în spatele încăperii, iar în momentul în care angajatul magazinului s-a deplasat în acea direcție a surprins-o pe aceasta ieșind din depozitul magazinului. 

Ulterior, bărbatul a intrat în depozit și a constatat că lipsește un plic în care se afla suma de 1600 lei. 

Femeia de 51 de ani a fost ajunsă de martor în momentul în care intenționa să iasă din magazin, iar fiind întrebată a recunoscut că a sustras plicul cu bani, context în care a scos din buzunarul de la geacă plicul respectiv cu suma de bani, pe care i l-a restituit martorului.

Audiată de magistrați, femeia a recunoscut că a furat plicul cu bani de pe o masă aflată într-o încăpere alăturată magazinului și că ulterior a fost surprinsă de un angajat în momentul în care intenționa să iasă din magazin, iar în acel moment i-a restituit acestuia toată suma de bani sustrasă.

Comentarii Facebook