Jefuit în 10 minute, pe o stradă din Cluj! Un clujean a fost amenințat de un băiat de 16 ani cu o armă albă/I-a dat toți banii pe care îi avea ca să scape


Un clujean a fost tâlhărit în mai puțin de 10 minute de un băiat de 16 ani, care l-a amenințat cu un briceag. Incidentul a avut loc la data de 5 iulie 2024, în jurul orei 17:20, când persoana vătămată a fost amenințată de adolescent că va fi atacată cu arma, dacă nu îi dă banii pe care îi are asupra sa. 

Pentru că bărbatul nu a acționat imediat, minorul a scos briceagul cu lama deschisă, forțându-l pe bărbat să-i dea toți banii pe care îi avea: 107 lei și 10 euro.

Băiatul de 16 ani a fost trimis în judecată luni, 28 octombrie, de magistrații de la Judecătoria Cluj-Napoca pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

În actul de sesizare s-a consemnat că inculpatul, minor în vârstă de 16 ani, care în data de 05.07.2024, în jurul orei 17:20, prin ameninţarea că va folosi briceagul cu lama deschisă pe care îl avea asupra lui, i-a  solicitat persoanei vătămate să îi remită banii pe care aceasta îi avea asupra ei, iar ulterior, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, în jurul orei 17:30, prin ameninţarea că va folosi briceagul cu lama deschisă pe care îl avea asupra lui, i-a solicitat persoanei vătămate să îi remită banii pe care îi avea asupra ei, aceasta oferindu-i inculpatului suma de 107 lei şi 10 euro, tâlhărie calificată, în formă continuată, (2 acţiuni materiale)”, au reținut judecătorii. 

Comentarii Facebook