Majorat de coșmar pentru o elevă din Cluj! A fost bătută crunt de doi colegi pentru că a refuzat să întrețină relații intime


O petrecere de majorat organizată la un restaurant din municipiul Turda s-a sfârșit cu o vizită la spital pentru o elevă de liceu. Adolescenta a fost bătută cu bestialitate de doi colegi, o fată și un băiat, după ce a refuzat să întrețină relații intime cu tânărul. Incidentul a avut loc într-o mașină, în timp ce elevii se întorceau acasă, în comuna Bogata, județul Cluj. 

Tinerii au ajuns la petrecere în jurul orei 20:40, iar după numai câteva ore, fiind sub influența alcoolului, tânăra bătută s-a dus la toaleta restaurantului unde a vărsat. Ea a fost urmată de cei doi colegi agresori, iar adolescenta a început să o filmeze. În acel moment, deranjată de situație, persoana vătămată a început să le adrese ambilor injurii și băiatul i-a aplicat o lovitură cu palma în zona feței.

Ulterior, în jurul orei 02.30, cei trei și un alt tânăr au urcat într-o mașină și au plecat spre localitatea Bogata. 

Martorul conducea vehiculul, persoana vătămată ocupa locul dreapta față, iar cei doi inculpați ocupau bancheta din spate.

Pe drum, adolescentul care stătea pe bancheta din spate i-a oferit persoanei vătămate suma de 50 de lei pentru a-i face un sex oral. Deranjată de această propunere și atitudine, persoana vătămată a început să îi adreseze injurii, motiv pentru care tânărul i-a aplicat o lovitură cu palma peste față. 

Acesta a ripostat, lovindu-l pe băiat și, din greșeală, și pe tânăra din spatele ei. Astfel, cei doi agresori s-au năpustit asupra elevei și i-au aplicat lovituri cu pumnii în zona feței, spatelui și a picioarelor. 

Potrivit certificatului medico-legal emis de IML Cluj-Napoca, eleva bătută „prezenta OD moderat chemozis conjuctival. Pe versantul drept al piramidei nazele echimoză gălbuie discontinuă de 1,5/1 cm. Pe ambele membre inferioare multiple echimoze gălbui discontinue, cu dimensiuni între 3/2 cm și 1/1 cm. Leziunile traumatice s-au putut produce prin lovire cu corp dur. Leziunile suferite au necesitat pentru vindecare un număr de 7-8 zile de îngrijiri medicale”. 

Incidentul a avut loc la data de 21 ianuarie 2023, însă cazul a ieșit la suprafață abia după ce magistrații de la Judecătoria Turda au dispus condamnarea celor doi agresori luni, 7 octombrie 2024. 

În timp ce tânărul s-a ales cu 11 luni de închisoare cu suspendare pentru săvârşirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, colegei lui i-a fost aplicată măsura educativă neprivativă de libertate a supravegherii pe o durată de 2 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. 

Menționăm că hotărârea instanței nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

Comentarii Facebook