Miercuri 18 Septembrie

Mașina unui clujean, distrusă în propria parcare! Un individ condamnat pentru proxenetism, tâlhărie și înșelăciune i-a spart luneta cu pumnul


Un clujean și-a găsit mașina distrusă, după ce a parcat-o în fața unei farmacii din municipiul Turda, pe un loc pe care îl închiriase. 

Bărbatul a avut noroc că farmacia avea camere de supraveghere în zonă, iar cel responsabil de distrugerea mașinii a fost identificat. Din imaginile surprinse reiese că autorul faptei a spart luneta mașinii, după ce a lovit-o cu pumnul.

Incidentul a avut loc în vara anului trecut, iar magistrații de la Judecătoria Turda au dispus, la data de 10 septembrie 2024, începerea judecății în dosarul în care bărbatul este acuzat de săvârșirea infracțiunii de distrugere. 

Individul a mai avut probleme cu legea și chiar a fost condamnat la închisoare în trecut pentru tâlhărie, violare de domiciliu, proxenetism, trafic de persoane și înşelăciune. 

Potrivit rechizitoriului, proprietarul mașinii distruse folosește o parcare închiriată de pe strada Lianelor din municipiul Turda, situată în fața farmaciei  Remedium. 

În data de 10 iulie 2023, în jurul orei 18:00, şi-a parcat mașina pe locul respectiv de parcare, iar după câteva ore, un individ a trecut pe lângă autoturism și a lovit cu pumnul luneta acestuia, spărgând-o. 

Actul de distrugere a fost înregistrat de sistemul de supraveghere video al farmaciei Remedium, înregistrarea fiind depusă la dosarul cauzei. Persoana vătămată a constatat distrugerea lunetei la data de 12.07.2023 în jurul orelor 07:30 şi la aceeaşi dată a sesizat prin plângere organele judiciare.

Cu ocazia audierii sale persoana vătămată  a depus la dosarul cauzei devizul de lucrare aferent înlocuirii  lunetei distruse şi a precizat că prejudiciul cauzat este în valoare de 800 lei, sumă cu care se constituie parte civilă.”, au arătat magistrații.   

Bărbatul care a confundat mașina cu un sac de box susține că nu a avut un motiv întemeiat când a lovit cu pumnul luneta autoturismului, regretă fapta şi a precizat că va plăti prejudiciul în totalitate.


Comentarii Facebook