Vineri 27 Septembrie

Mecanic auto din Cluj, prins conducând fără permis pe Bulevardul 21 Decembrie 1989. A parcurs sute de kilometri într-o singură zi


Un mecanic auto din localitatea Jucu-Herghelie, județul Cluj, a fost condamnat la un an și două luni de închisoare cu suspendare, după ce a condus sute de kilometri pe drumurile publice, chiar dacă nu avea permis de conducere. 

De asemenea, magistrații de la Judecătoria Cluj-Napoca au dispus joi, 26 septembrie, obligarea bărbatului la 90 de zile de muncă neremunerată în folosul comunității. 

Clujeanul a fost prins de polițiști la data de 22 ianuarie 2023, în jurul orei 00:00, când a mers la cumpărături și și-a lăsat mașina în parcarea unui magazin Profi, situat pe B-dul 21 Decembrie 1989 din Cluj-Napoca.  

Oamenii legii l-au surprins pe mecanicul auto coborând de la volanul unui autoturism. Ei au reținut că în mașină se mai aflau încă două persoane. 

Ulterior, bărbatului i s-a cerut să prezinte documentele personale şi ale autoturismului, moment în care a recunoscut că nu deţine permis de conducere. 

În urma unei verificări în bazele de date ale Poliţiei Române, s-a constatat că acesta nu figurează ca posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. 

În fața magistraților, clujeanul a recunoscut că, în ziua de 21 ianuarie 2023, cu aproximație în intervalul 13:10-00:00, a condus autoturismul pe drumurile publice din judeţele Cluj şi Bistrița-Năsăud, pe traseul Jucu-Herghelie - Bistrița şi înapoi, până pe raza municipiului Cluj-Napoca, unde a fost depistat în flagrant.

Comentarii Facebook