Minoră din Cluj, șantajată de fostul iubit! I-a cerut 3000 de lei și a amenințat-o că va publica fotografii compromițătoare cu ea, dacă nu se împacă


O minoră de 15 ani din Turda a fost șantajată de fostul iubit. Bărbatul i-a trimis adolescentei mai multe mesaje prin care îi solicita să se împace cu el. În același timp, îi spunea că în cazul în care nu va accepta solicitarea sa, va publica fotografii compromițătoare cu aceasta pe rețelele de socializare. 

Discuțiile au degenerat, iar bărbatul i-a cerut minorei de 15 ani să-i dea 3000 de lei, amenințând-o că în caz contrar o va forța să se prostitueze. 

De asemenea, i-a spus tinerei că dacă va alerta poliția, îi va lua viața. 

Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de şantaj şi influenţarea declaraţiilor, iar magistrații de la Judecătoria Turda au dispus, săptămâna aceasta, începerea judecății.  

În actul de sesizare s-a reținut în esență că inculpatul, în perioada 14-16.06.2024, i-a trimis mesaje persoanei vătămate, în vârstă de 15 ani, prin care i-a solicitat să se împace cu el, că altfel va publica fotografii compromițătoare cu ea.

De asemenea în perioada 14-16.06.2024, i-a trimis mesaje persoanei vătămate, în vârstă de 15 ani, prin care i-a solicitat să îi remită suma de 3000 de lei, că altfel o va duce să se prostitueze.

Totodată în perioada 14-16.06.2024, a amenințat-o că o va omorî pe persoana vătămată, în vârstă de 15 ani, dacă aceasta sesizează organele de poliţie în legătură cu amenințările proferate.”, au reținut magistrații. 

Comentarii Facebook