Momente de panică în Gheorgheni! Doi indivizi dubioși au atacat un bărbat în zona FSEGA/Și-au etalat armele prin autobuze, stații și parcuri


Doi indivizi dubioși care au semănat teroare în cartierul Gheorgheni din Cluj-Napoca au ajuns în fața instanței. 

Magistrații clujeni au dispus începerea judecății în dosarul în care cei doi indivizi sunt acuzați de săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe în formă continuată și portul sau folosirea de obiecte periculoase.

Potrivit rechizitoriului, cei doi agresori sunt acuzați că, la data de 15 iunie 2024, în jurul orei 14:30-14:40, i-au aplicat unui bărbat mai multe lovituri, în timp ce se aflau pe strada Teodor Mihali din Cluj-Napoca, în stația CTP „Campus Universitar”. 

Ulterior, l-au urmărit în zona parcării FSEGA și l-au atacat cu un briceag,  provocându-i o plagă înjunghiată în zona umărului stâng. În urma incidentului, persoana vătămată a avut nevoie de un număr de 5-6 zile de îngrijiri medicale.

De asemenea, cu ocazia cercetărilor făcute, anchetatorii au stabilit că înainte de atac tinerii au fost surprinși în timp ce se deplasau cu autobuzul M31.

Unul dintre ei a scos un briceag în mijlocul de transport, mimând că îl lovește pe celălalt, după care i-a înmânat arma acestuia din urmă. După câteva ore, individul a fost surprins și în Parcul Iulius Mall în timp ce avea la talie o macetă. 

Comentarii Facebook