Vineri 27 Septembrie

Momente de panică la VIVO Cluj: Un minor de 16 ani a lăsat un bărbat fără telefon, după ce l-a amenințat cu o armă albă


Un minor de 16 ani din Florești a provocat panică în mall-ul VIVO Cluj, după ce a amenințat un bărbat cu un briceag și i-a furat telefonul de 6000 de ei. În aceeași zi, adolescentul a furat o pereche de ochelari în valoare de 2039 de lei. 

Faptele au avut loc la data de 7 august 2024, iar minorul a fost trimis în judecată pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat și tâlhărie calificată.  

Luni, 23 septembrie, magistrații de la Judecătoria Cluj-Napoca au confirmat rechizitoriul și au dispus începerea judecății în cauză. 

Potrivit anchetatorilor, la data de 7 august 2024, în jurul orei 17:20,  minorul a sustras o pereche de ochelari din magazinul Optiblu aflat în cadrul centrului comercial Vivo din Florești, fiind cauzat un prejudiciu în valoare de 2039 de lei. 

De asemenea, în aceeași zi, în jurul orei 18:30, în timp ce se afla la ieșirea numărul 4 a complexului comercial Vivo a sustras de la persoana vătămată un telefon mobil marca Iphone 15 Pro în valoare de aproximativ 6000 de lei, după ce l-a amenințat cu un briceag și i-a spus că îl omoară. 


Comentarii Facebook