Vineri 11 Octombrie

Nuntă de coșmar pentru o familie din Cluj! Un bărbat a preferat să-și terorizeze soția și fiul, în loc să plece de la petrecere


O familie din municipiul Dej a avut parte de momente de groază, după ce a participat la o petrecere de nuntă. Incidentul a avut loc în noaptea de 5 spre 6 octombrie, când un petrecăreț a fost rugat de fiul și de soția lui să meargă acasă. 

Pentru că se afla sub influența băuturilor alcoolice, bărbatul a refuzat să plece de la nuntă, iar soția și fiul lui au părăsit localul, îndreptându-se spre casă.

Însă, la scurt timp de la plecarea lor, bărbatul i-a sunat în mod repetat, pe ambele telefoane, atât al soției cât și al fiului său, ameninându-i cu acte de violență, transmițându-le că îi va călca în picioare dacă îi va găsi acasă și înjurându-i în cele mai oribile moduri. 

Când au auzit amenințările bărbatului, cei doi au decis să nu mai meargă acasă, ci la poliție ca să reclame comportamentul acestuia. Ulterior, soția și fiul bărbatului au dormit la casa bunicilor până când au primit o confirmare din partea polițiștilor că agresorul a fost evacuat din casă. 

Cazul a ajuns pe masa magistraților de la Judecătoria Dej care au decis joi, 10 octombrie, că bărbatul trebuie să strea departe de familia lui în următoarele două luni, fiind emis un ordin de protecție în acest sens. 

În fața instanței fiul bărbatului, elev la un liceu din oraș, a relatat cum s-a petrecut incidentul. 

Întrebare instanţă: Ce relații există între dvs. şi pârâtul în cauză?

Răspuns reclamant: Este tatăl meu. 

Întrebare instanţă: Prin cererea de chemare în judecată se arată că ați fost amenințat de către tatăl dvs. în cazul în care mergeți acasă, o să vă calce în picioare, este adevărat?

Răspuns reclamant: Da.

Întrebare instanţă: Când s-a întâmplat aceasta?

Răspuns reclamant: Sâmbătă seara, în data de 05.10.2024, între orele 1,30-2,00 dimineața, 

Întrebare instanţă: Ce s-a întâmplat?

Răspuns reclamant: Am mers la o nunta toţi împreună, pârâtul a consumat alcool, pe la ora 1,30-2,00, i-am spus frumos să mergem acasă că vrea să plece lumea, acesta a început să mă înjure şi pe mine şi pe mama, acesta stătea pe o canapea jos, m-am dus şi l-am întrebat ce face, acesta mi-a adresat tot felul de înjurături, m-a amenințat că mă şi lovește, atunci eu m-am dus la mama mea şi i-am spus ce mi-a spus, l-am lăsat acolo şi am mers pe drum spre casă şi atunci a început cu apelurile telefonice amenințările că dacă mergem acasă, ne bate, ne calcă în picioare, că nu avem ce căuta acasă,  eu m-am speriat foarte tare în seara aia şi am mers la poliţie. 

Întrebare instanță: Ați mai mers acasă după ce aţi vorbit la telefon?

Răspuns reclamant: Nu

Întrebare instanță: Cu ce v-aţi deplasat spre casă după ce pârâtul a refuzat să vină?

Răspuns reclamant: Cu mașina, mașina mamei mele.

Întrebare instanță: Ce aţi făcut după ce pârâtul v-a spus să nu mergeți acasă?

Răspuns reclamant: Am mers la (...), le-am spus ce s-a întâmplat, iar aceștia  mi-au spus  să mergem la (...) deoarece ei nu pot emite ordinul de protecție împotriva lui,  deoarece s-a întâmplat pe raza Gherlei, apoi am mers la Poliție unde s-a emis ordin de protecție..

Întrebare instanță: După aceea ați locuit împreună, s-au separat?

Răspuns reclamant: Separat, eu împreună cu mama mea, pârâtul nu știu unde a locuit, cred că la finii noștri.

Întrebare instanță: Au mai fost astfel de momente înainte, dacă aţi mai fost amenințat?

Răspuns reclamant: Amenințări foarte multe, că mă bate, când nu-i convenea ce îi spuneam eu, mă amenința, odată mi-a dat o palmă, că am venit eu beat acasă, pe mama mea o făcea în toate felurile, pe sora mea la fel, au mai existat amenințări.

Întrebare instanță: Când au avut loc ultimele ameninţări sau violenţe înainte de sâmbătă.?

Răspuns reclamant: Nu ştiu exact, dar foarte dese, ultima cred ## a avut loc în urmă cu o lună.

Întrebare instanţă: Aţi fost vreodată bătut de tatăl dvs. ?

Răspuns reclamant: o palmă.

Întrebare instanţă: Dar mama dvs.?

Răspuns reclamant: Mama da, şi împinsă de faţă cu mine. A fost de ceva vreme, cca. anul trecut.

Întrebare instanţă: Reclamanta este şi mama dvs., faţă de ea ce s-a întâmplat?

Răspuns reclamant: Şi ei i-a spus, mama nu a putut răspunde la telefon şi atunci am răspuns eu, şi a început să o înjure în toate felurile, el are şi o amantă şi i-a spus mamei de faţă cu mine, că dacă ea nu vrea să...aşa, este cealaltă. Ne-a spus la amândoi că dacă mergem acasă, ne bate, ne calcă în picioare,

Întrebare instanţă: Aţi mai apucat să vă întâlniţi după ce aţi plecat de la nuntă, v-aţi mai întâlnit până astăzi?

Răspuns reclamant: Nu.Deloc.

Întrebare instanţă: După ce v-a spus ce v-a spus prin telefon, cum v-aţi simţit?

Răspuns reclamant: Mie mi-a fost frică am început să tremur tot, mama a încercat să mă calmeze pe mine că am a văzut cum eram.

Întrebare instanţă: Aţi spus cuiva ce s-a întâmplat?

Răspuns reclamant: Familiei, sorei mele, fratelui, bunicii mele.

Întrebare instanţă: La poliţie, aţi depus plângere penală?

Răspuns reclamant: Da.

Întrebare instanţă: Aţi fost contactat telefonic de către tatăl dvs., după incident?

Răspuns reclamant: Da, dar eu l-am blocat, ieri m-a contactat şi azi noapte, mi-a apărut pe telefon mesaje cum mă suna. A încercat să ia legătura prin alte persoane, să spună să îl iertăm.

Comentarii Facebook