O clujeancă a vrut să fie în pas cu moda, dar va sta 3 ani la închisoare! A furat de două ori din Selgros Cluj-Napoca


O clujeancă a fost condamnată la trei ani de închisoare cu executare pentru furt calificat, după ce a furat o șapcă și o pereche de încălțăminte din magazinul Selgros din Cluj-Napoca. 

Sentința a fost pronunțată vineri, 25 octombrie, de magistrații de la Curtea de Apel Cluj și este definitivă. 

Anchetatorii au reținut că, la data de 30 octombrie 2019, în jurul orei 14:30, clujeanca a intrat în magazinul Selgros de pe Calea Someșeni și s-a îndreptat spre zona destinată articolelor vestimentare, unde a probat mai multe articole vestimentare. 

Acest aspect a atras atenția angajaților Selgros care se ocupau cu supravegherea. Prin urmare, în momentul în care tânăra a încercat să părăsească incinta magazinului, a fost oprită de angajații Selgros. 

În urma controlării rucsacului pe care aceasta îl avea asupra sa, au descoperit o șapcă bărbătească căreia i-a fost rupt sistemul de alarmă și care nu a fost achitată. 

Paznicul magazinului a solicitat intervenția unui echipaj de poliție la fața locului.  

Ulterior, polițiștii au constatat că femeia nu este la prima abatere, fiind autoarea unui alt furt petrecut la data de 10 aprilie 2019, în intervalul orar 20:33-21:16.

La acea dată, clujeanca a încălțat o pereche de adidași cu care a reușit să treacă de casele de marcat, plătind doar alte produse în valoare de 42,16 lei, fără să fie observată de agenții de securitate ai magazinului. 

Ulterior, angajații magazinului au găsit cutia adidașilor în cabina de probă și au urmărit imaginile de pe camerele de supraveghere.  

S-a putut constata faptul că inculpata a intrat în incinta magazinului Selgros purtând o pereche de adidași de culoare închisă (probabil albastru/negru cu talpă albă), aceasta ieșind din magazin, după ce a achitat alte produse, cu o pereche de teniși de culoare gri deschis cu talpă albă. Totodată pe baza imaginilor video  s-a putut constata faptul că inculpata a intrat în cabinele de probă având mai multe cutii cu papuci”, au reținut magistrații.

Comentarii Facebook