O femeie a dat o spargere uriașă la magazinul Dedeman din Cluj. Nici măcar polițiștii clujeni nu și-au dat seama cum a acționat


O clujeancă a fost condamnată la 2 ani și 7 luni de închisoare, după ce a dat o spargere uriașă la magazinul Dedeman de pe strada Fabricii de Chibrituri din Cluj-Napoca. 

Anchetatorii au reținut că, la data de 13 aprilie 2023, în jurul orei 22:00, clujeanca a sărit gardul ce împrejmuiește curtea interioară a depozitului  magazinului Dedeman, de unde a furat, prin aruncarea peste gardul împrejmuitor, mai multe unelte și scule electrice (fierăstrău de tăiat, cabluri, furtune, slefuitor cu vibrații, cutter, capsator, pânză abrazivă șamd), 10 perechi de încălțăminte pentru lucru și protecție.

Femeia a produs un prejudiciu material în cuantum total de 6944 de lei magazinului Dedeman. Însă, în acea seară, chiar dacă a fost prinsă de agentul de pază și legitimată de polițiști, femeia nu a fost reținută pentru că nu s-au găsit bunurile sustrase, ci a fost doar condusă la sediul poliției pentru declarații. 

Ulterior, paznicul depozitului a inspectat zona și a observat că de cealaltă parte a gardului se află o cutie ce conținea încălțăminte de lucru (10 pantofi) aparținând societății Dedeman, bunuri aruncate de femeie peste gardul împrejmuitor al depozitului. 

În ziua următoare, în jurul orei 07:30, femeia a fost observată de reprezentanții magazinului în apropierea depozitului. Aceasta se întorsese să fure bunurile pe care le aruncase peste carg cu o zi în urmă. 

După ce a fost văzută,  s-au făcut verificări suplimentare în exteriorul gardului șu au fost găsite și alte bunuri furate, în valoare totală de 7.000 de lei. 

Femeia a fost prinsă la furat și în data de 15 mai 2024, într-un magazin Mega Image, de une a sustras mai multe produse de îngrijire personală (ulei de păr, mască pentru păr, apă micelară) și un pachet de gumă, în valoare totală de 110,26 lei, bunuri pe care le-a ascuns în interiorul pantalonilor și al gecii.

Chiar dacă a trecut de zona caselor de marcat, agenții de pază au oprit-o și au recuperat bunurile. 


Comentarii Facebook