Miercuri 9 Octombrie

O șoferiță din Cluj, victima unui incident bizar: Mașina ei a fost distrusă de o „ploaie” de pietriș, pe strada Traian Vuia


O șoferiță din Cluj-Napoca s-a trezit cu mașina avariată, după ce a trecut pe lângă un șantier de pe strada Traian Vuia din municipiu. Femeia susține că incidentul a avut loc pe data de 8 octombrie 2024, în jurul orei 8:30, în timp ce se deplasa pe direcția Cluj-Napoca – Sânnicoara.

Potrivit acesteia, în timp ce se afla pe un tronson de drum afectat de lucrări s-a trezit că mașina ei este cuprinsă de o „ploaie” de pietriș, care se desprinsese dintr-un camion cu basculă manevrat în zonă. 

În urma incidentului, parbrizul și capota mașinii sale au fost puternic avariate. 

Bună ziua, Sub recomandarea Poliției Rutiere Cluj, Biroul Constatări Avarii Auto, doresc să semnalez următoarea situație:

Ieri, 8.10.2024, în jurul orei 8:30-8:33, mă deplasam pe direcția Cluj-Napoca – Sânnicoara. Eu mergeam înainte pe banda provizorie, în timp ce pe partea stângă a drumului se realizau lucrări. Ce am putut observa a fost un camion cu basculă, culoare albă, care era manevrat la acel moment.

Din nefericire, o cantitate suficient de mare de pietriș a căzut pe parbrizul meu și pe elementul de capotă, provocând o zgârietură pe întreaga suprafață a parbrizului, respectiv o ciobitură.

Dacă aveți nevoie de fotografii/de declarația de la Poliție, ne puteți contacta. În acest sens, doresc remedierea acestei probleme cu Administratorul de Drum, fără a recurge la cale juridică, sperăm.

Dacă e de ajutor, după câteva ore de la incident, am trecut din nou prin zonă și am observat același tip de camion alb, basculă, cu numărul de înmatriculare CJ ** ***. NU pot garanta că e același camion manevrat la ora 8:30, care mi-a creat prejudiciul, însă poate vă ajută informația.”, a semnalat o clujeancă într-o sesizare adresată Primăriei Cluj-Napoca. 

*Fotografie cu caracter ilustrativ! 

Comentarii Facebook