Paznicul unei săli de jocuri de noroc din Cluj, amendat cu 6000 de lei după ce a bătut un client care-și pierduse banii la aparate


Agentul de securitate al unei săli de jocuri de noroc din Câmpia Turzii a fost obligat să plătească o amendă penală de 6000 de lei, după ce a bătut un client recalcitrant. 

Decizia a fost pronunțată luni, 12 august, de magistrații de la Judecătoria Turda și poate fi atacată cu apel. 

Bărbatul a fost cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă, după ce, la data de 18 februarie 2023, i-a aplicat unui client două lovituri cu palmele peste urechi, un pumn în burtă şi l-a bruscat afară din local, provocându-i acestuia suferințe fizice. 

Cum s-a întâmplat totul

Pentru că pierduse sume importante de bani, la un moment dat, bărbatul a început să înjure, motiv pentru care casiera sălii i-a atras atenția să înceteze. 

Speriată că situația ar putea degenera, femeia l-a sunat pe agentul de securitate pentru a interveni.

Anchetatorii au reținut că până să ajungă agentul de pază, clientul sălii a ieşit afară pentru a vorbi la telefon, a stat puțin dar a revenit după scurt timp. 

În momentul în care bărbatul agresat s-a întors în sala de jocuri, în interior, în apropiere de uşa de la intrare, se afla agentul de securitate aşezat pe un scaun. 

Paznicul l-a întrebat pe bărbat de ce a înjurat-o pe casieră și fără ca persoana vătămată să încerce să-l agreseze în vreun fel. Ulterior, agentul de pază s-a ridicat în picioare, a prins-o pe persoana vătămată de umeri, i-a aplicat acesteia două lovituri cu palmele peste urechi, a lovit-o o dată cu pumnul în burtă şi a bruscat-o afară din local.

Agentul de pază a fost supravegheat tehnic în perioada de după incident. Astfel, anchetatorii au reușit să surprindă momentul în care acesta purta o discuţie cu o doamnă, căreia îi spunea: „am un dosar pă rol (...) nişte capace ce i-am dat la unu în cazino, o dat filmările la Poliţie”. De asemenea, acesta a avut o discuție cu un domn căruia i-a spus: „Amu am ieşit de la Poliţie. L-am bătut pe unu şi”. 

Comentarii Facebook