Rănit din dragoste, un clujean a încercat să se răzbune pe socrul său. L-a acuzat că și-a agresat nepoata și l-a dat pe mâna judecătorilor


Un bărbat din Cluj-Napoca a cerut un ordin de protecție împotriva socrului său, pe care îl acuza că și-a agresat sexual nepoata. Clujeanul a încercat să probeze acuzațiile cu două înregistrări audio în care îi spunea minorei ce să zică. 

Astfel, magistrații de la Judecătoria Cluj-Napoca i-au respins cererea ca neîntemeiată. Mai mult, instanța a stabilit că acuzațiile clujeanului ar fi fost făcute după ce socrul său ar fi determinat-o pe fiica sa, respectiv soția bărbatului, să divorțeze, cei doi fiind în prezent în proces de divorț. 

Judecătorii au reținut că bărbatul este căsătorit cu fiica celui pe care îl acuză de pedofilie, iar împreună au trei copii. 

Bărbatul susține că, la data de 12 august, socrul său, respectiv bunicul patern al fiicei sale, i-ar fi tras jos chiloții minorei. 

Din înregistrarea audio reiese că minora îi spune tatălui ei, la solicitarea acestuia din urmă, faptul că bunicul său a luat-o în brațe și i-a tras pantalonii, iar la întrebarea reclamantului dacă i-au fost trași și chiloții, minora a afirmat că da.

Cu toate acestea, martorii care au asistat la incident, printre care mama, unchiul copiilor și cei trei minori susțin că era vorba doar de o simplă joacă. 

Pentru că minora nu înceta să-și tragă de pantaloni fratele, bunicul său a prins-o la rândul său pe minoră de pantaloni pentru a o opri, iar în momentul în care aceasta s-a tras, pantalonii i-au fost trași pentru un moment, văzându-i-se lenjeria intimă, însă aceasta i-a ridicat imediat înapoi.

În speță, instanța reține că în cauză nu sunt îndeplinite condițiile legale pentru emiterea ordinului de protecție, în cauză nefiind dovedită existența vreunui act de agresiune sexuală împotriva minorilor.

Astfel, după cum s-a reținut mai sus, trasul minorei de pantaloni nu reprezintă un act de violență sexuală, ci un incident izolat, provocat de faptul că pârâtul a încercat să o împiedice pe minora (...) să îl ciupească și să îl tragă la rândul său pe minorul (...) de pantaloni.”, a motivat instanța. 


Comentarii Facebook