S-a băgat singur în belele! Un clujean va sta mai mult timp la închisoare, după ce și-a înjurat fosta iubită în fața judecătorilor


Un clujean certat cu legea va sta cu două luni mai mult în spatele gratiilor, după ce și-a înjurat fosta iubită în fața magistraților de la Judecătoria Turda. El fusese condamnat pentru mai multe infracțiuni, una fiind legată de încălcarea unui ordin de protecție emis la cererea fostei sale iubite.

Astfel, judecătorii de la Curtea de Apel Cluj au l-au condamnat pe bărbat la 2 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de încălcare a solemnităţii şedinţei și au contopit pedeapsa cu alte condamnări, rezultând pedeapsa de 6 ani de închisoare și 20 de zile în regim de detenție.

Potrivit rechizitoriului, în cursul unei ședințe de judecată din data de 3 noiembrie 2021 clujeanul a fost audiat prin videoconferință, fiind arestat preventiv într-o altă cauză la Penitenciarul Gherla. 

Bărbatul a început să vorbească pe un ton ridicat, l-a întrerupt pe judecător, a lansat injurii şi cuvinte obscene la adresa fostei sale iubite, folosind expresii precum „F*t-o Dumnezeu în gură să o f*ă de c*rvă!”, judecătorul cauzei fiind nevoit să intervină de mai multe ori și să-i solicite să se oprească din înjurat, atrăgându-i atenția că tulbură ședința de judecată, urmând să îl evacueze din sală dacă nu își revizuiește comportamentul.

Judecătorii au reținut că „inculpatul de șase ori a manifestat un comportament ireverențios, cu consecința tulburării bunului mers a ședinței de judecată și a încălcării solemnității, după cum urmează: la minutul 34.32, la minutul 35.32, la minutul 36.26, la minutul 38.12, la minutul 38:33, la minutul 45.37 

Astfel, din întreaga înregistrare a ședinței publice din data de 03.11.2021, a rezultat în mod evident că inculpatul a avut o conduită recalcitrantă în timpul audierii, proferând injurii și ridicând în mod repetat tonul, întrerupând inclusiv discursul reprezentantului Ministerului Public, fără să țină cont de indicațiile președintelui de complet ce i-a solicitat să aibă o atitudine cuviincioasă”.


Comentarii Facebook