Scandal într-o școală din Cluj-Napoca: Un părinte a agresat un copil de 10 ani pentru că îl hărțuia pe fiul său


Tatăl unui elev de la Liceul Teoretic Elf a recurs la un gest șocant. Pentru că fiul lui de 10 ani era hărțuit de un coleg, bărbatul a decis să-i facă singur dreptate. Astfel, s-a dus să-l înfrunte pe minor în timp ce acesta avea un antrenament de baschet în sala de sport a Liceului Teoretic Onisifor Ghibu. 

În loc să aibă o discuție în care să-i explice minorului că nu ar trebui să îl hărțuiască pe fiul lui, bărbatul l-a agresat verbal și fizic pe elevul de 10 ani. 

Cazul a ajuns în instanță, dar judecătorii clujeni au stabilit că a intervenit prescripția răspunderii penale, iar Curtea de Apel Cluj l-a obligat pe bărbat să plătească numai 2000 de lei cu titlul de daune morale. 

Incidentul a avut loc la data de 13 martie 2019, în jurul orei 17:00, când bărbatul a intrat în vestiarul sălii de sport a Liceului Teoretic Onisifor Ghibu din Cluj-Napoca unde se afla elevul care se pregătea pentru începerea antrenamentului la baschet. 

Bărbatul a mizat pe faptul că minorul ar fi avut anterior un conflict cu fiul său minor, l-a abordat și l-a agresat fizic și verbal. Mai precis, anchetatorii au reținut că bărbatul l-a luat şi l-a prins puternic de braţ, „scuturându-l şi aplicându-i o lovitură cu palma peste braţ, ţipând să-i lase fiul în pace, în acelaşi timp înjurându-l şi adresându-i cuvinte  urâte (nesimţit, prost, tâmpit)  şi ameninţătoare, provocându-i leziuni traumatice care au necesitat pentru vindecare un număr de 4-5 zile de îngrijiri medicale”.

Elevul agresat ar fi avut o atitudine jignitoare la adresa colegului său în curtea școlii, căruia i-a solicitat să își dea jos pantalonii pentru a vedea dacă este băiat sau fată, întrucât acesta purta păr lung, iar de frică băiatul s-a conformat. 

Ulterior, minorul a continuat să manifeste un comportament de bullying față de fiul părintelui agresiv.

Comentarii Facebook