Miercuri 16 Octombrie

Scandal monstru la sediul Poliției Locale Turda! Un individ a bătut și amenințat un polițist/Victima a suferit leziuni la nivelul degetului mijlociu


Un scandal monstru a avut loc tocmai în sediul Poliției Locale din municipiul Turda. În timp ce se afla în sala de așteptare a instituției, un individ violent s-a năpustit asupra unui polițist local pe care l-a bătut crunt. Mai exact, l-a lovit peste mâini pe funcționarul public, iar mâna acestuia s-a lovit de tocul ușii, suferind o zgârietură la nivelul degetului mijlociu.

De asemenea, agresorul a lansat amenințări atât la adresa polițistului local, cât și a fiului său. 

Incidentul a avut loc la data de 5 iulie 2024, dar individul violent a fost trimis în judecată abia marți, 15 octombrie, de magistrații de la Judecătoria Turda, fiind acuzat de săvârșirea infracțiunii de ultraj. 

În actul de sesizare a instanţei s-a arătat, în esenţă, că inculpatul, la data de 05.07.2024, în timp ce se afla în holul/sala de aşteptare a instituţiei Serviciului Public Poliţie Locală Turda (loc public), a exercitat acte de violenţă asupra poliţistului local, aflat în timpul exercitării atribuţiilor de serviciu, lovindu-l peste mâini, acţiune violentă în urma căreia mâna dreaptă a poliţistului s-a lovit de tocul uşii, suferind o zgârietură la nivelul degetului mijlociu.

Inculpatul, la data de 05.07.2024, în timp ce se afla în holul/sala de aşteptare a instituţiei Serviciului Public Poliţie Locală Turda, a adresat în mod direct/nemijlocit ameninţări cu acte de violenţă poliţistului local aflat în timpul exercitării atribuţiilor de serviciu, ameninţările  vizând persoana poliţistului şi pe cea a unui membru de familie (fiul său).”, au reținut magistrații de la Judecătoria Turda. 

Comentarii Facebook