Scene de groază într-un sat din Cluj! Un bărbat a fost bătut cu lopata, în timp ce-și făcea nevoile/Agresorul e un consătean pentru care lucrase toată ziua


Scene de-a dreptul șocante au avut loc în satul Roșieni din comuna Mociu, județul Cluj. Un bărbat a ajuns la spital după ce a fost bătut crunt cu o lopată, în timp ce își făcea nevoile fiziologice.

Agresorul, un consătean pentru care victima lucrase toată ziua, a fost condamnat miercuri, 9 octombrie, de magistrații de la Judecătoria Gherla,  la pedeapsa de 180 zile amenda în cuntum de 20 lei/zi amenda, total 3600 de lei, pentru săvârşirea infracţiunii de lovire și alte violențe.

De asemenea, bărbatul trebuie să-i plătească persoanei vătămate daune morale în valoare de 5000 de lei. 

Potrivit rechizitoriului, la data de 22 ianuarie 2021, în jurul orei 22:00, în timp ce se afla în curtea casei sale a lovit persoana vătămată cu o lopată în zona spatelui, în timp ce aceasta își făcea nevoile fiziologice.

Victima ar fi făcut glume pe seama agresorului

În urma loviturii, victima a căzut la la pământ, iar bărbatul a continuat să o lovească de mai multe ori cu lopata pe toată suprafața corpului, cauzându-i leziuni traumatice ce au necesitat 35-40 zile de îngrijiri medicale.

Anchetatorii au reținut că cei doi bărbați și alte două persoane se aflau în casa agresorului, unde au consumat băuturi alcoolice, în intervalul 17:00-19:30. La un moment dat, agresorul și persoana vătămată au rămas singuri și au petrecut până în jurul orei 22:00, când aceasta a început să facă glume pe seama celui dintâi, ulterior ieșind în curtea imobilului pentru a-și face nevoile fiziologice.

În acest context, inculpatul a luat o lopată, cu care a aplicat persoanei vătămate o primă lovitură în zona spatelui. Bărbatul bătut a declarat că ambii au desfășurat activități gospodărești în decursul zilei, iar seara s-au retras la locuința agresorului pentru a consuma băuturi alcoolice.

Potrivit certificatului medico-legal, persoana vătămată a suferit o sumedenie de traumatisme în zona toracică, facială și a membrelor, fiind vizibilă „imaginea unui corp străin radioopac de intensitate metalică și dimensiuni 3,3/3 mm”, leziunile traumatice fiind cauzate de lovirea activă cu un corp dur, necesitând 30-35 zile de îngrijiri medicale, iar acesta pot data din 22 ianuarie 2021.

Comentarii Facebook