Soarta unui traficant prins cu 21 de kg de substanțe psihoactive prin Cluj-Napoca, în mâinile judecătorilor clujeni


Judecătorii de la Tribunalul Cluj au dispus începerea judecății în dosarul unui bărbat prins cu 21 de kilograme de droguri asupra sa, în Cluj-Napoca.

Traficantul a fost prins în flagrant delict, la data de 22 iulie 2024, în timp ce ar fi comercializat aproximativ un kilogram de cristal (3-CMC, drog de mare risc).

În fapt, se reţine că la data de 22.07.2024 în timp ce se afla în parcarea situată vis-a-vis de magazinul Profi de pe strada Dâmboviței din municipiul Cluj-Napoca, a deținut în vederea vânzării către colaboratorul autorizat cu identitate protejată cantitatea de 998,9 grame de substanță ce conține 3-CMC, drog de mare risc înscris în anexa I a Legii 143/2000”, au reținut procurorii. 

Ulterior, procurorii DIICOT au făcut o percheziție la locuința bărbatului, fiind descoperite și ridicate peste 16,5 kilograme de canabis (drog de risc), ambalate în mai multe pungi vidate și aproximativ 3,8 kilograme de drog de mare risc (3-CMC, cunoscut sub denumirea generică de cristal), un grinder și un cântar de precizie, un aparat de vidat, obiecte purtând urme de substanță, precum și alte mijloace de probă.

Comentarii Facebook