Șoferiță din Cluj, prinsă beată criță lângă McDonald's din Mănăștur! Le-a spus polițiștilor că a băut câteva beri pe stomacul gol


O șoferiță a fost prinsă de polițiștii clujeni în timp ce conducea sub influența băuturilor alcoolice, în zona McDonald's din Mănăștur.

Oamenii legii au observat o mașină marca Mercedes care se deplasa haotic pe strada Primăverii din Cluj-Napoca, trecând peste bordura de separare a benzilor de circulaţie şi staţionând în parcarea restaurantului McDonald's.  

În momentul în care polițiștii s-au dus să vorbească cu șoferița, aceasta a recunoscut că a consumat băuturi alcoolice.

Incidentul a avut loc în primăvara anului trecut, dar magistrații de la Judecătoria Cluj-Napoca au pronunțat o decizie numai luni, 9 septembrie, când femeia a fost condamnată la un an și 10 luni de închisoare cu suspendare, în dosarul în care este acuzată de săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Anchetatorii au reținut că fapta a avut loc la data de 6 mai 2023, în jurul orelor 06:40, când femeia a condus pe strada Primăverii din Cluj-Napoca având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, respectiv de 2,05 g/l alcool pur în sânge la prima probă şi de 1,75 g/l alcool pur în sânge la a doua probă.

Audiată în fața magistraților, femeia a recunoscut şi regretat faptul că a urcat beată la volan. De asemenea, a susținut că a parcurs o distanţă scurtă cu mașina, aproximativ 800 m, iar traficul la acea oră era aproape inexistent.

Ea a recunoscut că a consumat înainte să urce la volan mai multe sticle de bere, de 0,33 fiecare și nu a mâncat. 

Comentarii Facebook