Spaima șoselelor din Cluj: Șofer sub influența a două tipuri de substanțe interzise, depistat la volanul unei mașini


Un bărbat din localitatea Valea Drăganului, județul Cluj, ar putea ajunge la închisoare, după ce a condus o mașină în timp ce se afla sub influența a două tipuri de substanțe psihoactive de mare risc. 

Magistrații de la Judecătoria Cluj-Napoca au dispus începerea judecății în dosarul în care clujeanul este acuzat de săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. 

Anchetatorii au reținut că bărbatul a fost surprins în trafic de polițiști la data de 4 mai 2024, în jurul orei 01:00, pe drumul național DN I E60 pe raza orașului Huedin.

În actul de sesizare s-a reţinut că, la data de la data de 04.05.2024, în jurul orelor 01:00, deși se afla sub influența unor substanțe psihoactive, fiind depistat pozitiv pentru 2-metilmetcatinonă (2-MMC) și mefedronă, în mostra de sânge și urină recoltate, inculpatul s-a urcat la volanul autoturismul marca Mercedes-Benz cu nr. de înmatriculare (...) pe care l-a condus pe drumurile publice, fiind oprit în trafic de organele de poliție pe DN I E60 pe raza orașului Huedin”, au reținut magistrații. 

Comentarii Facebook