Studentul din Cluj prins cu stupefiante și peste 100.000 lei în camera de cămin riscă ani grei de pușcărie! E judecat pentru trafic de substanțe interzise


Un student din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, prins cu o cantitate uriașă de stupefiante și peste 100.000 de lei în camera de cămin, riscă ani grei de închisoare. 

Magistrații de la Tribunalul Cluj au dispus luni, 9 septembrie, începerea judecății în dosarul în care tânărul este acuzat de comiterea infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc. 

Potrivit rechizitoriului, la data de 28 martie 2024, în jurul orelor 07:30, organele de poliției din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca, Biroul Pentru Centru Universitar, au făcut un control în căminul 1F Mărăști, ce aparține UTCN. 

Polițiștii au simțit un miros înțepător care i-a condus direct la camera studentului. 

Studentul se afla în cameră cu încă doi colegi, iar polițiștii și-au dat seama că cei trei erau extrem de agitați. 

Tânărul acuzat de trafic de droguri a recunoscut pe loc polițiștilor că deține substanțe interzise pe care le comercializează atât în cămin cât și afara acestuia. Tânărul a făcut imediat și inventarul în fața polițiștilor. 

Acesta a recunoscut ce substanțe interzise deține și a indicat cantitatea și denumirea acestora. 

La data 28 martie a.c., un bărbat a fost prins în flagrant delict, în timp ce ar fi deținut, în camera sa, dintr-un complex de cazare destinat studenților din municipiul Cluj-Napoca, aproximativ 1,1 kilograme de canabis (drog de risc), 129 de comprimate de ecstasy (drog de mare risc), 80 de grame de amfetamină, aproximativ 500 de grame de substanță cristalină și ciuperci halucinogene, toate destinate comercializării.”, au informat polițiștii la acea dată. 

Comentarii Facebook