Tânăr din Cluj, prins cu peste 24 de grame de stupefiante asupra sa. S-a dat de gol după ce s-a eschivat în fața unor jandarmi


Un clujean a fost condamnat la şase luni închisoare, fiind pus sub supraveghere pe o perioadă de doi ani, pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere de droguri de risc, pentru consum propriu, fără drept.

De asemenea, judecătorii de la Tribunalul Cluj au stabilit luni, 16 septembrie, că tânărul trebuie să presteze 60 de zile de muncă în folosul comunității. 

Potrivit rechizitoriului, tânărul s-a dat singur de gol când i-a văzut pe jandarmii clujeni pe Bulevardul 1 Decembrie 1918. Forțele de ordine au observat că în momentul în care clujeanul i-a văzut s-a eschivat, manifestând un comportament suspect. 

Astfel, jandarmii l-au legitimat și l-au controlat, constatând că avea asupra lui o pungă transparentă care conţinea o substanţă vegetală de culoare maroniu verzuie cu un puternic miros înţepător. 

Tânărul a declarat în acel moment că s-a întâlnit cu un băiat despre care ştie că i se spune „Ema” şi pe care l-a contactat prin intermediul aplicaţiei SURESPOT, pentru a cumpăra iarbă. 

El a relatat că a cumpărat iarbă în valoare de aproximativ 1800 lei, fiind corba despre o cantitate de 24,2 grame.  

Comentarii Facebook