Traficant de psihoactive din Cluj, condamnat la ani grei de închisoare. A fost denunțat de clienți, după 3 ani de „activitate”


Un clujean a fost condamnat la 2 ani, 4 luni şi 50 zile de închisoare, în regim de detenţie, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc. 

Hotărârea a fost pronunțată marți, 3 septembrie, de judecătorii de la Curtea de Apel Cluj și este definitivă. 

Potrivit rechizitoriului, faptele bărbatului au ieșit la iveală după ce un tânăr a declarat că a consumat cannabis împreună cu acesta la petrecerile organizate la diferite cabane din Cluj. De asemenea, tânărul a susținut că, în cursul lunii februarie 2021, clujeanul i-a dat acest drog pe gratis. 

La data de 6 mai 2021, clujeanul a fost denunțat la DIICOT Cluj. Denunțătorul a declarat că bărbatul acționează încă din anul 2018 pe linia traficului de droguri de risc, procură Cannabis de la o persoană din Apahida și organizează petreceri în apartamentul unde locuiește în Cluj-Napoca și în diverse cabane unde vinde și oferă droguri invitaților. 

Cel care l-a denunțat a relatat că a cumpărat prima dată cannabis de la clujean în vara anului 2018 în schimbul sumei de 50 de lei gramul. 

De asemenea, activitatea traficantului a fost confirmată și de un colaborator sub acoperire care a cumpărat patru plicuri transparente cu ziplock, în care se află materie vegetală de culoare verde, contra sumei de 200 lei. 

Magistrații au stabili că, din vara anului 2018 până în noiembrie 2021, bărbatul a procurat în vederea comercializării, a oferit cu titlu gratuit și a vândut droguri de risc, respectiv cannabis. 

Comentarii Facebook