Marti 17 Septembrie

Traficant de substanțe interzise, prins în flagrant la Cluj! Bărbatul vindea peste 5 kg de „marfă” pentru suma de 135.000 lei


Un traficant de droguri din Timișoara a fost prins în flagrant într-o localitate din Cluj, în timp ce comercializa peste 5 kg de substanțe interzise pentru suma de 135.000 de lei. 

Potrivit DIICOT, bărbatul a fost reținut, fiind cercetat sub aspectul sub aspectul săvârşirii infracţiunii de efectuarea de operațiuni cu produse susceptibile a avea efect psihoactiv. De asemenea, în cauză a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți cu propunerea de arestare preventivă a bărbatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

La data de 31.07.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Timișoara au dispus  reținerea unui inculpat, cercetat sub aspectul sub aspectul săvârşirii infracţiunii de efectuarea de operațiuni cu produse susceptibile a avea efect  psihoactiv.

Măsura a fost luată după ce acesta a fost prins în flagrant pe raza unei localități din județul Cluj în timp ce comercializa peste 5 kilograme de substanță psihoactivă 2 MMC (ambalată în 8 pachete),  pentru suma de 135.000 lei.

În urma percheziției domiciliare efectuate au fost identificate și ridicate mai multe mijloace de probă.

Astăzi, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Timiș cu propunerea de arestare preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Acțiunea a fost efectuată cu sprijinul  jandarmilor Grupării de Jandarmi Mobile „Ștefan Cicio-Pop” Cluj-Napoca.

Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara,  cu sprijinul polițiștilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj Napoca.”, au informat reprezentanții DIICOT. 



Comentarii Facebook