Miercuri 16 Octombrie

Traficant din Cluj-Napoca, prins că-și făcuse un laborator de substanțele psihoactive în podul casei, trimis în judecată de magistrați


Magistrații de la Judecătoria Cluj-Napoca au dispus marți, 15 octombrie, începerea judecății în cazul unui clujean care cultiva cannabis în podul casei sale. El va fi judecat sub aspectul comiterii infracțiunii de deținere de droguri de risc, pentru consum propriu.

Procurorii DIICOT Cluj au descoperit în podul bărbatului, la data de 10 decembrie 2022, opt plante de cannabis cu masa totală de 16,1 grame, pe care acesta le cultiva în opt ghivece.

Clujeanul este, la această dată, deținut într-o altă cauză, având antecedente penale care, în opinia judecătorilor, nu atrag starea de recidivă.  

În actul de sesizare a instanţei s-a reţinut, faptul că, la data de 10.12.2022, inculpatul a deținut în podul imobilului situat în localitatea (...)  casa 3, imobil unde acesta locuia la acea dată, fără forme legale, droguri de risc, fără drept, pentru consum propriu, și anume cantitatea de 8 (opt) plăntuțe Cannabis, cu masa de 16,1 grame, cantitate de cannabis cultivată de către numitul în 8 (opt) ghivece, Cannabis reprezentând un drog de risc înscris în Tabelul-anexă nr. III din Legea nr. 143/2000 aferentă.”, au reținut magistrații. 

Comentarii Facebook