Traficantul de 23 de ani prins în timp ce vindea 1,4 kg de stupefiante prin Cluj-Napoca, arestat preventiv pentru 30 de zile


Traficantul de 23 de ani prins în flagrant marți, 1 octombrie, în timp ce vindea 1,4 kilograme de substanță psihoactivă a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de judecătorii de la Tribunalul Cluj. 

Dispune arestarea preventivă a inculpatului NRV fără antecedente penale, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de efectuare de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără a deține autorizație eliberată în condițiile legi, faptă prev. de art. 16 alin. (1) din Legea nr. 194/2011, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 02.10.2024 şi până la data de 31.10.2024, inclusiv.”, au stabilit judecătorii.  

Tânărul va sta după gratii până la data de 31 octombrie 2024, după ce miercuri, 2 octombrie, a fost reținut de procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Cluj. 

El este cercetat sub aspectul  săvârşirii infracţiunii de efectuarea, fără drept,  de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte  psihoactive.

Măsura a fost luată după ce în seara de 1 octombrie inculpatul a fost prins în flagrant în municipiul Cluj Napoca în timp ce vindea aproximativ 1, 4 kilograme substanță psihoactivă 2MMC.

De asemenea, asupra sa, ascunsă în obiectele de îmbrăcăminte a mai fost găsită și ridicată o cantitate de peste 40 grame substanță psihoactivă 2MMC, destinată  comercializării.”, au reținut procurorii DIICOT Cluj. 

Citește și: Tânăr traficant de 23 de ani, prins în flagrant în Cluj în timp ce încerca să vândă 1,4 kg de ,,marfă''! Avea stupefiante ascunse și în haine - FOTO

Comentarii Facebook