Trei traficanți „celebri” din Cluj-Napoca, arestați preventiv pentru 30 de zile! Tinerii vindeau stupefiante cu zeci de mii de lei


Trei tineri cu vârste cuprinse între 23 și 29 de ani au fost arestați preventiv pentru 30 de zile de judecătorii de la Tribunalul Cluj pentru efectuare de operaţiuni fără autorizaţie prealabilă cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive. 

În cazul unuia dintre ei s-a reținut și comiterea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu deţine permis de conducere.

Este vorba despre Mircea Negrea, Bathori Tony Casian și Alexandru Raul Moldovan, trei „abonați” ai procurorilor DIICOT din Cluj-Napoca. 

Măsura arestării preventive a fost dispusă miercuri, 2 octombrie, și poate fi contestată în 48 de ore. 

Procurorii DIICOT Cluj i-au reținut pe cei trei tineri, după ce au descoperit că, în perioada 2023 – octombrie 2024, cei trei au procurat, deținut, manipulat și vândut diverse cantități de substanțe psihoactive (2MMC, A-PBITMO, 5F-MDMB-PINACA) către consumatori din județele Cluj și Bistrița Năsăud, pentru sume cuprinse între 600 și 7.000 lei.

De asemenea, din probele administrate a rezultat că inculpatul în vârstă de 25 de ani a deținut și comercializat și droguri de mare risc (ADB-BUTINACA), iar în zilele de 18.09.2024 și 01.10.2024 a condus un autoturism pe drumurile publice din Cluj-Napoca fără a deţine permis corespunzător categoriei din care face parte autovehiculul.”, au informat procurorii DIICOT Cluj. 

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate au fost identificate și ridicate cantitățile de aproximativ 215 grame 2MMC și 10 grame 5F-MDMB-PINACA ( substanțe psihoactive) precum și alte mijloace de probă.

Comentarii Facebook