Trei traficanți de stupefiante, condamnați la închisoare. Au fost prinși într-o parcare din Cluj-Napoca, în timp ce vindeau „marfa” cu 21.000 de lei


Trei traficanți de substanțe interzise au fost condamnați la închisoare, la sfârșitul săptămânii trecute, de judecătorii de la Tribunalul Cluj. Ei s-au ales cu pedepse cuprinse între 2 ani și 4 ani și 4 luni de închisoare cu executare.

Cei trei sunt acuzați de săvârşirea infracţiunii de efectuare fără drept de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, după ce au fost prinși în flagrant într-o parcare din Cluj-Napoca. 

Anchetatorii au reținut că, în seara de 25 martie 2024, trei tineri au procurat,  deținut, manipulat și comercializat, cantitatea de 600 grame substanță psihoactivă (2-CMC) pentru suma de 21.000 lei. 

De asemenea, asupra unuia dintre aceștia au fost găsite alte 600 de grame substanță psihoactivă (2-CMC), destinată comercializării.

La datele de 26 și 27.03.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Oradea au dispus ,în două cauze penale, reținerea a patru inculpați,  cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de efectuarea de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără a deține autorizație.”, informau procurorii DIICOT la acea vreme. 


Comentarii Facebook