Miercuri 18 Septembrie

Un ardelean și-a riscat libertatea pentru găinile sale. A băgat spaima într-un asistent veterinar ce voia să-i trateze păsările: „Dă-te jos că-ți tai...”


Un ardelean era pregătit să-și apere găinile cu prețul libertății, după ce a amenințat cu moartea un asistent veterinar care voia să-i vaccineze păsările. 

Incidentul a avut loc acum doi ani, dar magistrații de la Judecătoria Aiud au dispus recent trimiterea ardeleanului în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare. 

Bărbatul locuiește în Aiud, iar în anul 2022 și-a ieșit din fire când a auzit de la asistentul veterinar că trebuie să-și vaccineze găinile. Dosarul de amenințare a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară în data de 9 septembrie 2024, potrivit alba24.ro.

Potrivit sursei citate, ardeleanul era beat criță când a scos un briceag și l-a amenințat pe asistentul veterinarului cu moartea.

Victima punea pliante în porțile localnicilor prin care  anunța că în localitate va urma o Ardeleanul și-a făcut apariția în zonă și l-a întrebat pe asistentul veterinar ce face în comună. După ce acesta a aflat ce urmează să se întâmple, agresorul a scos din buzunar un briceag pe care a început să-l agite prin fața asistentului. 

În tot acest timp, agresorul îl acuza pe acesta că a „venit să ia banii oamenilor”.

Asistentul a fugit și s-a încuiat în mașină, iar ardeleanul a început să lovească cu briceagul în unul dintre geamuri, în timp ce îl amenința pe bărbat cu moartea. 

„Dă-te jos că-ți tai grumazul”, striga agresorul la victimă, au mai notat magistrații de caz. Asistentul medical a plecat de la fața locului, însă agresorul și-a continuat amenințările.

Comentarii Facebook