Un bărbat nu mai are voie să calce trei ani în Cluj-Napoca, după ce a furat zeci de tuburi de șampon din magazine


Un bărbat a fost condamnat la doi ani închisoare și nu mai are voie să pună piciorul în Cluj-Napoca timp de trei ani, după ce a fost prins la furat în supermarketurile din municipiu. 

Hotărârea a fost pronunțată săptămâna trecută de magistrații de la Judecătoria Cluj-Napoca și poate fi atacată cu apel. 

Bărbatul este acuzat de săvârşirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată, după ce a fost prins de 9 ori la furat, în mai puțin de trei săptămâni, în diferite supermarketuri din Cluj-Napoca. 

Magistrații au reținut că, în perioada 21 martie - 9 aprilie 2024, bărbatul a furat produse în valoare de peste 5660 de lei. 

La data de 21 martie, a furat din magazinul Mega image din Piața Mihai Viteazul 15 recipiente cu șampon de diferite mărci, în valoare de 584.55 lei, după care, profitând de neatenţia angajaţilor şi evitând zona caselor de marcat, a părăsit unitatea fără a achita contravaloarea produselor.

La data de 24 martie, a furat din același magazin o pereche de șosete, o pungă pentru cadouri și 3 bucăți de detergent tip capsule, în valoare de 293.45 lei.

După câteva ore, s-a întors și a mai furat 13 recipiente cu șampon de diferite mărci, în valoare de 649.67 lei.

Ulterior, s-a îndreptat spre magazinul Kaufland de pe strada Fabricii de unde a furat 6 sticle de whisky în valoare de 780.40 lei, prejudiciul fiind recuperat în totalitate prin depistarea în flagrant a autorului. 

La data de 31 martie, a furat dintr-un magazin profi situat în cartierul Mărăști mai multe sticle cu băuturi alcoolice de diferite mărci, în valoare de 1.435,82 lei, după care a părăsit unitatea fără a achita contravaloarea produselor.

În următoarea zi, a sustras din incinta magazinului Kaufland două sticle de whisky, 4 sticle de coniac, o pungă cu cartofi și un iaurt, în valoare de 1069.06 lei, însă prejudiciul a fost recuperat în totalitate prin depistarea în flagrant a bărbatului.

La data de 5 aprilie, a furat din magazinul Profi mai multe bunuri alimentare lactate de diferite mărci, în valoare de 560.70 lei.

După două zile a sustras din magazinul Unicarm de pe strada Iașilor două sticle de băuturi alcoolice în valoare de 235 lei, iar la data de 9 aprilie a furat două bucăți de cașcaval în valoare de 53.18 lei. 

Comentarii Facebook