Miercuri 18 Septembrie

Un clujean a introdus în țară cantități uriașe de stupefiante. Substanțele interzise erau comandate și livrate din Germania


Un bărbat din Cluj riscă ani grei de închisoare, după ce a introdus în țară cantități uriașe de stupefiante. Drogurile erau comandate și livrate tocmai din Germania și ajungeau în România în colete bine ambalate. 

Clujeanul este acuzat de săvârșirea infracţiunilor de participație improprie la introducere în țară de droguri de risc și deținere fără drept în scopul propriului consum de droguri de risc. 

Magistrații de la Tribunalul Cluj au decis, la începutul acestei săptămâni, că poate să înceapă judecata în cauză. 

Potrivit rechizitoriului, în luna decembrie 2023, bărbatul ar fi determinat agenți vamali să introducă în țară fără să știe cantitatea de 120 comprimate ce conțin Clonazepam ambalate într-un colet comandat anterior de acesta. 

De asemenea, la data de 10 ianuarie 2024, ar fi deținut fără drept în scopul propriului consum cantitatea 120 comprimate ce conțin Clonazepam (catalogat ca drog de risc).  

Coletul comandat de clujean fusese anterior ridicat și livrat sub supraveghere, cu substituirea conținutului, de organul de urmărire penală.

Comentarii Facebook