Un clujean care a încercat să fure cafea, alcool și dulceață din trei supermarketuri, condamnat la închisoare. A fost prins de fiecare dată de paznici


Un bărbat de 25 de ani a fost condamnat la un an și 9 luni de închisoare cu executare, după ce a încercat să fure din trei supermarketuri din Turda. În ciuda „perseverenței” sale, tânărul a fost prins de fiecare dată de către paznicii magazinelor și nu s-a ales cu niciun produs. 

Ba mai mult, pentru că fusese condamnat și în trecut pentru infracțiuni similare, magistrații de la Judecătoria Turda au stabilit, la data de 14 august, că bărbatul trebuie să petreacă aproape doi ani după gratii.

Anchetatorii au reținut că primul furt a a avut loc în dimineața zilei de 20 februarie 2021. Tânărul este acuzat că a furat din supermarketul Profi două pachete de cafea. Pentru că a fost prins de reprezentanții magazinului prejudiciul de 70 de lei a fost recuperat. 

La data de 2 martie 2021, în jurul orei 16:40, tânărul a furat dintr-un alt supermarket două sticle de băutură alcoolică. Și de această dată, tânărul a fost depistat de reprezentanţii magazinului, iar prejudiciul de 219 lei a fost integral recuperat.

Cel de-al treilea furt a avut loc la data de 4 martie 2021, în jurul orei 17:05, când tânărul a  sustras din supermarketul Lidl un borcan cu dulceaţă, fiind depistat de reprezentanţii magazinului. Prin urmare prejudiciul de 6.99 de lei a fost integral recuperat.


Comentarii Facebook