Un clujean care împarte același loc de muncă cu iubita, obligat să nu se apropie de femeie în timpul programului, timp de 8 luni


Un clujean care și-a bătut cu bestialitate iubita a fost obligat de magistrații de la Judecătoria Turda să nu se apropie de femeie la locul de muncă. Cei doi lucrează la aceeași firmă, dar în timpul programului el trebuie să păstreze o distanță mai mare de 10 metri față de femeie, pentru o perioadă de opt luni. 

De asemenea, în ordinul de protecție emis de instanță este precizat faptul că bărbatul nu are voie să se apropie de iubita lui, în afara locului de muncă, la mai puțin de 100 de metri. 

Magistrații au stabilit că cei doi sunt concubini și au împreună un copil de 9 ani care locuiește la bunicii paterni. Femeia a declarat în fața instanței că a fost bătută cu pumnul, piciorul şi palma în toate zonele corpului.

În prezenta cauză, instanţa apreciază că există o stare de pericol la adresa integrităţii fizice şi psihice a reclamantei, atitudinea violentă a pârâtului, în special agresiunea fizică exercitată asupra reclamantei, ale cărei urme au fost vizibile şi în faţa instanţei de judecată, fiind de natură să-i creeze victimei o stare profundă de temere”, au reținut judecătorii.

De asemenea, instanța a avut în vedere că bărbatul a fost de acord cu măsurile solicitate de iubita lui prin ordinul de protecție, manifestându-şi regretul legat de agresiunile exercitate asupra femeii. 

Comentarii Facebook