Un clujean care și-a agresat fiul pe stradă, obligat de judecători să presteze 80 de zile de muncă în folosul comunității


Un clujean a fost condamnat la 9 luni de închisoare cu suspendare și obligat de magistrații de la Judecătoria Turda să presteze un număr de 80 de zile de muncă în folosul comunității, după ce și-a agresat fiul pe stradă. 

Incidentul a avut loc la data de 6 iunie 2022, în jurul orei 20:50, când băiatul în vârstă de 15 ani se dădea cu bicicleta. La un moment dat, minorul a accidentat-o pe mătușa sa.

Tatăl băiatului se afla în stare de ebrietate și a considerat că minorul a lovit-o intenționat pe femeie, pentru că ar fi mers prea tare. Astfel, bărbatul s-a apropiat de acesta şi l-a lovit de două ori cu palma peste faţă, fiind observat de vânzătoarea de la un bar din apropiere.

După puțin timp, când a fost şi un echipaj de poliţie în zonă, tatăl său i-a mai aplicat o lovitură și l-a împins cu mâna în piept până în poartă, din acelaşi motiv.

Minorul a declarat în fața instanței că, în ziua evenimentului, se afla în vizită la mama sa, el fiind crescut de mic de bunica sa din Câmpia Turzii. Minorul a relatat că tatăl său, care locuieşte la câteva case distanţă, a venit la el şi l-a lovit cu palma peste faţă, deoarece a crezut că a lovit-o pe mătuşa sa intenţionat cu bicicleta.


Comentarii Facebook