Un clujean care și-a atacat vecina cu pietre a scăpat basma curată! Cei doi se certau din cauza unui teren


Un bărbat din comuna clujeană Sânmartin a scăpat basma curată, după ce și-a atacat vecina cu pietre, în Vinerea Mare. Magistrații de la Judecătoria Gherla au dispus luni, 30 septembrie, încetarea procesului penal pornit împotriva bărbatului acuzat de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, ca urmare a intervenirii prescripției răspunderii penale. 

Agresorul trebuie să-i plătească femeii numai 1000 de lei, cu titlu de daune morale. 

Dosarul a stat pe masa magistraților timp de șapte ani, deoarece fapta datează încă din 14 aprilie 2017. 

Deși era Vinerea Paștelui, o sărbătoare cu mare însemnătate pentru creștini, bărbatul a aruncat cu o piatră în piciorul vecinei sale provocându-i suferințe fizice, după ce au avut o discuție în contradictoriu în legătură cu un teren.

Anchetatorii au stabilit că bărbatul s-a deplasat la locuința vecinei sale. Pentru că a găsit poarta încuiată și nu a dorit să intre în curte, a început să bată în poartă și l-a strigat pe soțul persoanei vătămate, solicitându-i să iasă afară din casă pentru a vorbi. 

Femeia se afla în curtea imobilului și nu a vrut să-l cheme pe soțul său pentru că acesta suferea de probleme cardiace. 

Din declarațiile femeii, agresorul era agitat și dorea să discute despre problemele existente între familiile lor în legătură cu limita de hotar dintre proprietățile acestora. 

Pentru că inculpatul refuza să se calmeze, atât persoana vătămată cât și cumnatul acesteia i-au cerut să plece și să îi lase în pace. În acel moment, bărbatul a amenințat-o spunându-i că știe unde locuiesc fetele sale în Cluj, fapt ce a speriat-o teribil pe victimă.

Totodată, persoana vătămată a arătat că în momentul în care s-a întors cu spatele la inculpat și se pregătea să intre în casă, a simțit o lovitură în piciorul stâng, iar cumnatul acesteia a văzut piatra ricoșând din picior. 

În acel moment, femia s-a întors și i-a spus clujeanului că ar trebui să-i fie rușine pentru că îndrăznește să o agreseze în propria sa curte, fiind conștientă că ar fi putut să o lovească în cap. Însă, bărbatul a fugit imediat ce a aruncat piatra. 

Comentarii Facebook