Un clujean cu permisul retras din motive medicale s-a îmbătat, a furat o dubă și a provocat un accident


Un clujean cu permisul retras din motive medicale a provocat un accident cu o dubă furată, după ce s-a urcat beat la volan. 

Bărbatul este cercetat pentru săvârșirea infracţiunilor de  conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, conducerea unui vehicul cu permis de conducere retras şi furt în scop de folosinţă, iar magistrații de la Judecătoria Dej au dispus începerea judecății în cauză miercuri, 28 august.

Potrivit rechizitoriului, în data de 15 iunie 2024, în jurul orelor 13:40, clujeanul a condus un autoturism pe strada Solidarităţii din municipiul Dej, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. 

Duba fusese furată cu numai câteva minute înainte de la o firmă din oraș. Însă, bărbatul nu a apucat să conducă prea mult pentru că a fost implicat într-un accident rutier soldat cu vătămarea sa corporală,  avarierea autovehiculului şi a unui parapet metalic. 

Polițiștii au constatat că bărbatul avea alcoolemie de 3,67 g ‰ alcool pur în sânge la prima probă şi 3,50 g ‰ alcool pur sânge la a doua probă.

De asemenea, clujeanul avea permisul de conducere retras din motive medical.

*Fotografie cu caracter ilustrativ!

Comentarii Facebook