Vineri 27 Septembrie

Un clujean riscă să ajungă la închisoare din cauza jocurilor de noroc. Supărat că și-a pierdut banii, a distrus un aparat de păcănele


Un clujean ar putea ajunge în spatele gratiilor, după ce și-a pierdut cumpătul și a distrus un aparat de păcănele dintr-o sală de jocuri de noroc din municipiul Dej. 

Magistrații de la Judecătoria Dej au dispus joi, 26 septembrie, începerea judecății în dosarul în care bărbatul este acuza de săvârșirea infracţiunii de distrugere.  

Incidentul a avut loc pe 16 decembrie 2023, în jurul orei 21:30, în incinta sălii de jocuri King Games, situată pe strada Constantin Dobrogeanu-Gherea din municipiul Dej. 

Conform plângerii depuse de administratoeul sălii, bărbatul a lovit cu pumnul ecranul unui aparat de păcănele. 

Clujeanul a fost identificat, după ce oamenii legii au urmărit înregistrările video surprinse de camerele de supraveghere și au constatat că profilul făptașului corespunde cu cel al unei persoane deja cunoscute din bazele de date ale poliției. 

La data de 16.01.2024, Poliția Municipiului Dej a fost sesizată prin plângere de către (...), cu privire la faptul că la data de 16.12.2023, în jurul orelor 21.30, o persoană necunoscută, de sex masculin, aflându-se la sala de jocuri din mun. Dej, str. Constantin Dobrogeanu-Gherea, nr. 6, parter, denumită King Games, a distrus un aparat de joc.

Fizionomia şi constituţia fizică a persoanei care la data de 16.12.2023, în jurul orelor 21.19 a fost surprinsă pe inregistrările video ale camerelor de supraveghere montate în incinta King Games lovind cu pumnul ecranul unui aparat de joc corespunde cu fizionomia numitului (...), din bazele de date ale poliției.”, au reținut magistrații clujeni. 


Comentarii Facebook