Un clujean și-a bătut nevasta și copiii, după ce a aflat că fiica lui de 12 ani are un iubit: „Era mult mai mare decât ea”


Un bărbat din Cluj a recurs la un gest șocant, după ce a aflat că fetița lui de 12 ani are un iubit. 

Totul s-a întâmplat în seara de 24 septembrie 2024, când bărbatul, soția și cei doi copii ai acestuia petreceau o seară în familie. La un moment dat, bărbatul a văzut că fetița lui de 12 ani discută prin mesaje cu un bărbat mult mai în vârstă decât ea, iar când a aflat că ceilalți membri ai familiei știau despre acest lucru și pe fondul consumului de alcool, s-a năpustit asupra lor. 

Clujeanul i-a aplicat mai multe lovituri cu palma peste față și a tras-o de păr pe fiica sa în vârstă de 12 ani, i-a aplicat lovituri cu palma peste față și un pumn peste umărul stâng fiului său în vârstă de 16 ani. În același context, bărbatul i-a aplicat mai multe lovituri peste față cu palma, respectiv cu pumnii peste brațe și cu piciorul în piept soției sale în vârstă de 36 ani. De asemenea, agresorul a rupt telefoanele celor doi copii în timpul violențelor exercitate.

Leziunile traumatice suferite de către femeie au necesitat pentru vindecare un număr de 1 - 2 zile de îngrijiri medicale, astfel cum rezultă din raportul de expertiză medico-legală, iar copiilor le-au fost cauzate suferințe fizice. 

Atât soția, cât și cei doi copii ai bărbatului au relatat că acesta consumă frecvent băuturi alcoolice, iar pe fondul acesta, face mereu scandal și devine agresiv fizic prin aceea că îi lovește de fiecare dată.

Femeia a solicitat un ordin de protecție împotriva agresorului, iar magistrații de la Judecătoria Gherla au stabilit că acesta nu are dreptul să se apropie de soția și copiii lui timp de 8 luni. Bărbatul a declarat că recunoaște și regretă faptul că a lovit pe toate cele trei persoane vătămate și a distrus telefoanele copiilor, însă a devenit extrem de nervos pe fondul consumului de alcool prin aceea că a aflat că fiica sa discuta cu un bărbat, iar soția sa cunoștea acest lucru. 

Inculpatul arată că nu a vrut să recurgă la violență, însă a observat pe telefonul fetiței mesaje și fotografii de la un băiat mult mai mare decât ea, că a stăruit să îi deblocheze telefonul pentru a le citi, ocazie cu care a observat multe mesaje nepotrivite pentru vârsta ei, motiv pentru care a spart telefonul.

Acesta recunoaște că a exagerat și îi pare sincer rău, însă a fost tulburat de acele fotografii, nepotrivite pentru o fetiță de 12 ani. Mai arată că acele mesaje se ștergeau instant și nici nu a putu să le citească toate, și crede că ar fi fost utile în cauză.

De asemenea, i-a reproșat soției, faptul că deși cunoștea situația, aceasta nu a luat nicio măsură, cel puțin să o ia de ureche și să îi explice că nu e bine ce face.”, a arătat avocatul bărbatului în instanță. 


Comentarii Facebook