Un cuplu din Cluj a jefuit de două ori o rulotă parcată în curtea unei case. Au luat până și tacâmurile, iar prejudiciul depășește 11.000 de lei


Un bărbat și o femeie din Cluj au ajuns în fața magistraților de la Judecătoria Turda, după ce au jefuit de două ori o rulotă parcată în curtea unei case din comuna Moldovenești.

Instanța a dispus, săptămâna aceasta, începerea judecății în dosarul în care cuplul este acuzat de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat.

Anchetatorii au reținut că, în perioada 2-9 august 2020, cei doi au pătruns prin efracție într-o rulotă, după ce au spart un geam.

Apoi, au furat tot ce au găsit, printre care un radiator electric, tacâmuri, un aparat de cafea, un casetofon, prelungitoare și ștechere cu trei pini, precum și o geantă în care se aflau mai multe scule cu destinație apicolă, în valoare totală de 1000 lei.

La mijlocul lunii septembrie a anului 2020, femeia și iubitul său au revenit la rulota pe care au jefuit-o inițial și au mai furat doi saci de dormit, patru perechi de papuci, un cort, un șezlong și mai multe piese de schimb pentru accesorii rulota, în valoare totală de 10.000 lei.

Comentarii Facebook