Miercuri 16 Octombrie

Un liber profesionist din Cluj, prins aproape de comă alcoolică la volan. Clujeanul riscă să ajungă după gratii


Un bărbat de 56 de ani din comuna Iara, județul Cluj, a fost prins beat la volan, în timp ce se plimba prin localitate. Bărbatul a fost trimis în judecată de magistrații de la Judecătoria Turda fiind acuzat de săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. 

Potrivit anchetatorilor, clujeanul a fost depistat beat la volan la data de 8 februarie, în jurul orei 19:15, pe DC 104 la intersecție cu DJ 107 M, pe raza satului Iara. 

Polițiștii au constatat că acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultând o concentrație de 2,02 g/l alcool pur în sânge la prima probă, respectiv 1,83 alcool pur în sânge la proba II, în urma recoltării probelor biologice.

În actul de sesizare a instanței s-a reținut în fapt că, la data de 08.02.2024, în jurul orei 19:15, inculpatul a condus autoturismului marca Hyundai cu nr. de înmatriculare, pe DC 104 intersecție cu DJ 107 M, pe raza satului Iara, com. Iara, jud. Cluj, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice – 2,02 g/l alcool pur în sânge la prima probă, respectiv 1,83 alcool pur în sânge la proba II.”, au reținut magistrații. 

Comentarii Facebook