Un pensionar din Cluj și-a băgat prietenul de pahar în spital, după o discuție aprinsă. L-a bătut crunt, chiar în mijlocul barului


Un pensionar din comuna Ciucea, Județul Cluj, riscă să ajungă la închisoare, după ce și-a bătut cu bestialitate prietenul de pahar. 

Magistrații de la Judecătoria Huedin au dispus vineri, 4 octombrie, începerea judecății în dosarul în care bărbatul este acuzat de săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. 

Incidentul a avut loc la data de 22 ianuarie 2022, în jurul orei 21:00, în incinta unui bar din Ciucea. După ce și-au aruncat reciproc cuvinte dure, pensionarul clujean a sărit la atac. 

Astfel, și-a trântit prietenul pe jos și a început să-l lovească cu pumni și picioarele în abdomen. 

Magistrații au reținut că, în urma altercației, persoana vătămată a suferit leziuni care au necesitat pentru vindecare un număr de 15-16 zile de îngrijiri medicale.

În actul de sesizare, în esenţă, în sarcina inculpatului (...) s-a reţinut că la data de 22.01.2022, în jurul orei 21:00, în timp ce se afla în interiorul barului S.C. Luk Bialy S.R.L din loc. Ciucea, jud. Cluj, în urma unor discuții contradictorii cu persoana vătămată (...) l-a împins pe acesta, care a căzut la sol și ulterior l-a lovit cu piciorul și cu pumnii în zona abdominală, persoana vătămată suferind leziuni care au necesitat pentru vindecare un număr de 15-16 zile de îngrijiri medicale.”, au reținut magistrații. 

Comentarii Facebook