Vineri 27 Septembrie

Un tânăr fără permis a furat o mașină din parcarea Tetarom, a făcut turul Clujului și a dus-o înapoi. Un detaliu observat de proprietar l-a dat de gol


Un clujean fără permis de conducere a fost condamnat la un an și două luni de închisoare cu suspendare, după ce a furat o mașină din parcarea Tetarom și a făcut turul municipiului Cluj-Napoca. 

Bărbatul a fost condamnat la finalul săptămânii trecute de magistrații de la Judecătoria Cluj-Napoca, dar faptele datează din 24 martie 2021. 

Anchetatorii au reținut că bărbatul furase cheia mașinii de mai multă vreme, iar în seara incidentului s-a deplasat alături de un prieten pe strada Tăietura Turcului în incinta parcării special amenajate din parcul industrial Tetarom, de unde a luat autoturismul. 

Ulterior, s-a plimbat timp de patru ore pe străzile din Cluj-Napoca și după ce s-a plictisit a dus mașina înapoi în parcare. 

Conform declarației persoanei vătămate, în data de 25 martie 2021, în jurul orei 06:45, când s-a dus la mașină, a intrat la bănuieli pentru că a găsit o plăcuță pe bancheta din spate, iar  rezervorul autoturismului era gol, deși știa faptul că mai avea aproximativ 15 litri de benzină.

Fiind audiat în cursul urmăririi penale în calitate de suspect și inculpat, clujeanul a recunoscut faptul că deși nu deținea permis de conducere, a condus în noaptea de 24/25 martie 2021, autoturismul sustras de la persoana vătămată pe drumurile publice din municipiul Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook