Viciile i-au băgat la închisoare! Doi hoți de magazine din Cluj, condamnați la 8, respectiv 4 ani de închisoare/Duceau „prada” la barăcile iubitelor lor


Doi clujeni „specializați” în furturi au fost condamnați la ani grei de închisoare de judecătorii de la Curtea de Apel Cluj, după ce au spart un magazin din Cluj-Napoca.

În timp ce unul s-a ales cu o pedeapsă de 4 ani și 3 luni de închisoare, celălalt a fost condamnat la 7 ani şi 365 zile închisoare. Cei doi au 30, respectiv 32 de ani și sunt recidiviști, fiind condamnați și în trecut la închisoare pentru fapte similate. 

Faptele s-au petrecut în noaptea de 7 spre 8 noiembrie 2019, când cei doi au pătruns prin efracție în magazinul alimentar Activ Market din Cluj-Napoca. Bărbații au furat mai multe pachete de ţigări, o sticlă de coniac şi suma de 200 lei din casa de marcat, cauzând un prejudiciu de 6356 lei.

În magazinul alimentar erau instalate camere de supraveghere video, iar polițiștii au reușit să vadă că bărbații au pǎtruns prin forţarea sistemului de închidere a uşii de acces și să stabilească identitatea celor doi hoți. 

Iubitele celor doi au relatat în fața magistraților că bărbații au adus în baraca în care locuiau o cantitate mare de ţigări, ambii aflându-se sub influenţa bǎuturilor alcoolice în acea noapte. Cei doi nu le-au spus de unde provin respectivele ţigări, iar ele ar fi presupus că aceștia ar fi săvârșit o infracțiune pentru a le obține.

De asemenea, administratorul magazinului Home Garden Market din Cluj-Napoca a declarat în fața magistraților că, în aceeași noapte, bărbații au spart un geam în încercarea de a pătrunde în magazin. 

Magistrații clujeni au reținut că tinerii nu sunt la prima confruntare cu legea penală, săvârşind în trecut fapte similare pentru care au fost condamnaţi la închisoare cu executare. 

Comentarii Facebook