Miercuri 9 Octombrie

VIDEO Clujeanca Alina Ceușan atacată de fani că a promovat complexul Nordis, aflat în centrul unui scandal național: „Ai promovat hoția Nordis. RUȘINE!”


Influencerita clujeană Alina Ceușan a devenit ținta atacurilor fanilor ei, după ce a promovat complexul Nordis din Mamaia, acum implicat într-un scandal național. Grupul Nordis, cunoscut pentru promisiunile sale de lux imobiliar, se confruntă cu acuzații grave, conform unei investigații recente publicate de Recorder.

Dezvoltatorul imobiliar a anunțat construirea unor ansambluri rezidențiale spectaculoase în București, dar și în stațiuni turistice precum Mamaia, Sinaia și Brașov. Totuși, în spatele acestei fațade atrăgătoare, potrivit investigației jurnalistice, multe dintre proiecte au rămas doar pe hârtie, iar banii clienților au dispărut, lăsând în urmă un scandal de proporții. Nordis ar fi încasat milioane de euro pentru sute de apartamente pe care nu le-a mai livrat niciodată. Compania ar fi încasat bani din două, chiar trei surse pentru același imobil, fără a livra vreodată apartamentele promise.

În această atmosferă tumultoasă, influnecerița clujeană Alina Ceușan se confruntă cu o avalanșă de comentarii din partea fanilor, mulți dintre ei cerând explicații și exprimându-și dezamăgirea față de implicarea ei în promovarea complexului. Comentariile utilizatorilor de pe rețelele sociale sunt dure și pline de frustrare: „Toți sunteți fake, dragilor... dați tepe la oameni... prafu' de voi!”, a scris un follower. Altul a adăugat: „Ai promovat hoția Nordis. Rușine să-ți fie!” Fanii continuă să se arate nemulțumiți, spunând: „Nu răspunde la ce nu îi convine” și „Nu trebuie să îmi răspundă mie. Va răspunde în fața propriei vieți, așa cum trebuie să o facem cu toții.”

Această situație a dus la o intensificare a presiunii asupra influenceriței, care se simte hartuită de fanii ei. Deși controversa continuă să crească, Alina Ceușan nu a comentat public despre acuzațiile recente, lăsând loc speculațiilor.

Nordis a emis un comunicat în care s-a apărat de acuzațiile aduse în urma investigației Recorder. Reprezentanții companiei afirmă că „nu este posibil ca un apartament să fie vândut în acte de mai multe ori”

Cei de la Nordis Group au precizat:

„În ultimele zile, Nordis Group a fost ținta unor atacuri media care au adus în discuție atât activitatea companiei, cât și integritatea acesteia. În fața acestor acuzații, Nordis Group a decis să ia o poziție fermă și să povestească deschis despre abuzurile și atacurile venite din partea unor entități care au încercat să-și construiască o imagine publică folosindu-se de renumele unui brand aflat în ascensiune.

Nordis Group nu a vândut unitățile de două ori, așa cum se speculează. Este imposibil acest lucru. La baza oricărui contract de vânzare-cumpărare stă un extras de carte funciară. Acest extras este întotdeauna liber de sarcini, altfel vânzarea nu poate avea loc.

Până la acest moment, Nordis Group a plătit rezilieri și despăgubiri în valoare de 115.000.000 de lei și a restituit astfel sume semnificative de bani clienților sau partenerilor care, deși inițial păreau de bună credință, au apelat ulterior la presiuni și șantaj pentru a obține beneficii suplimentare. În ciuda acestui efort considerabil și a reparațiilor financiare oferite, aceste persoane au continuat să atace imaginea companiei în mass-media, prezentând versiuni trunchiate sau false ale situațiilor.

În ultimii patru ani, Nordis Group s-a văzut nevoit să își apere imaginea publică cu costuri enorme. Sumele cheltuite pentru a combate aceste atacuri și pentru a-și proteja reputația au fost uriașe. Nordis subliniază că toate aceste acțiuni denigratoare au avut drept scop compromiterea unui brand care, în loc să fie recunoscut pentru realizările și proiectele sale inovatoare, a fost tras în bătălii de imagine de către cei care nu au avut niciodată intenția de a respecta parteneriatul încheiat.

Din păcate, încercările repetate de rezolvare pe cale amiabilă a tuturor dosarelor de deschidere a procedurii insolvenței au generat o reacție total contrară; respectiv, nu s-a înțeles efortul Nordis de a se redresa și de a duce la capăt proiectele și de a livra unitățile promise, ci s-a înțeles că formularea unei cereri de deschidere a procedurii insolvenței reprezintă cel mai bun mijloc de presiune pentru a obține sume de bani de la Nordis.

Deși Nordis Group a finalizat cu succes numeroase proiecte rezidențiale și hoteliere de-a lungul timpului, problemele și controversele au apărut în special în legătură cu dezvoltarea complexului Nordis Mamaia. Acesta reprezintă un concept unic în România, un proiect cu un potențial extraordinar, care a atras atenția nu doar a investitorilor, dar și a unor persoane cu intenții mai puțin oneste.

Aceste persoane, deși au achiziționat proprietăți în cadrul complexului respectând termenii și condițiile convenite, au început ulterior să caute avantaje de imagine, exploatând notorietatea în creștere a brandului Nordis.”


Comentarii Facebook