VIDEO. Culiță Sterp primește aproape 200.000 de lei de la televiziunile care au spus că a ucis un om! Doi avocați din Cluj l-au apărat pe artist


Cântărețul Culiță Sterp a câștigat procesele intentate împotriva posturilor de televiziune România TV și Antena 1, după ce au relatat că artistul este vinovat de moartea unui om, după ce ar fi provocat un accident rutier în 2016.

În realitate, a fost numai o coincidență de nume și cântărețul nu are nicio legătură cu incidentul despre care televiziunile au spus că a fost implicat. 

Instanța a decis ca Antena 1 să-i plătească artistului daune morale de 75.000 de lei, în timp ce România TV, în solidar cu Roxana Ciucă, reporterul care a relatat despre acest subiect, 100.000 de lei.

Cele două posturi de televiziune au relatat că manelistul ar fi fost condamnat în 2020 pentru ucidere din culpă, după ce a provocat un accident mortal în 2016.

După difuzarea ştirilor false privind accidentul din 2016, Culiță Sterp a dat în judecată cele două posturi TV, câştigând procesele pe fond, de la Tribunalul Hunedoara, dar şi apelurile, la Curtea de Apel Alba Iulia. 

Manelistul a fost reprezentat în instanță de doi avocați din Cluj-Napoca. Este vorba de Răzvan Trușcă și Călin Budișan.

Am câștigat procesul! Mulțumesc domnului avocat Razvan Trusca și domnului Călin Budișan cei mai buni avocati din Cluj și unii dintre cei mai buni din țară! Adevărul se pare ca tot timpul iese la iveală! Doar trebuie să avem răbdare!

Nu este vorba de accidentul de la Cluj, ci de ăla inventat de ei tot atunci in perioada aia in care au zis ca am omorât un om. Era o coincidență de nume si ei știau asta dar tot au dat.

Puneti mana si platiti acum, România TV pt ca ati facut destui bani din știrea aia falsa, si nu mai mintiti poporul cu televizorul! Şi de acum înainte, să vă documentați de 10 ori înainte să mai dați o știre cu mine dacă este adevărată sau nu! Vă mulțumesc!”, a transmis Culiță Sterp. 


Comentarii Facebook