A intrat ilegal pe un teren de baschet și a ajuns la spital. Bara de susținere a unui coș de baschet a căzut peste un minor de 12 ani - VIDEO


Un copil în vârstă de 12 ani a fost grav rănit și transportat la spital, după ce stâlpul unui panou de baschet a căzut peste el. Primarul a declarat că mai mulți copii au intrat ilegal pe terenul de sport, pentru a se juca.

Incidentul a avut loc la data de 2 octombrie, în jurul orei 18, pe terenul de fotbal din localitatea Micești, a transmis publicația locală, ziarulunirea.ro

Potrivit declarațiilor primarului municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleşa, pentru presa locală, mai mulți copii au intrat ilegal pe terenul de sport, ca să se joace. La un moment dat, bara de susținere a unui coș de baschet a căzut peste unul dintre aceștia. Băiatul a fost rănit grav și dus la spital.

Edilul a declarat că incidentul a avut loc în condiţiile în care contragreutăţile care susţineau coşul de baschet au fost furate.

,,Se pare că minorii au intrat printr-un gard rupt. Cineva a luat contragreutăţile jos de pe coşul de baschet. Vom face o anchetă internă, categoric! Principalul este să fie bine copilul”, a declarat primarul municipiului Alba Iulia, menționează sursa citată.   Baza sportivă aparține primăriei și a fost modernizată recent, cu o investiție de aproape 7 milioane de lei. Intrarea se face contra cost,” a declarat acesta.

Comentarii Facebook