Duminica 13 Octombrie

A mai trecut o vară fără aquapark la Cluj! În județul vecin se pregătește un mega ștrand de 10 milioane de euro


Deși clujenii cer un aquapark de ani buni, lucrurile par să bată pasul pe loc.

Din fericire, cei din județele vecine se mobilizează mai bine ca noi, dovadă o face chiar un mega-proiect depus de administrația locală din Sălaj la ADRNV.

Proiectul uriaș va fi compus dintr-o bază de agrement și un ștrand, urmând ca acesta să fie construit în localitatea Crișeni, județul Sălaj,

Anunțul a fost făcut chiar de primarul comunei, Călin Morar. 

,,Stimați locuitori ai Comunei Crișeni, dragi sălăjeni vă anunț cu mare bucurie, că proiectul Comunei Crișeni – AQUAPARK – a fost declarat câștigător de către ADR N-V. După 8 ani de muncă, de încercări, de mari responsabilități transpuse în: licențe, foraj, studiu de fezabilitate, proiect tehnic, mii de kilometri spre București, Cluj -Napoca, Oradea toate aceste eforturi au fost răsplătite”, a explicat edilul.

Declarat acum câștigător, comuna Crișeni are șansa să primească 10 milioane de euro,  pentru a construi aquaparkul, informează graiulsălajului.ro.

Realizarea proiectului este estimată la aproximativ 28 de luni, după obținerea tuturor autorizațiilor necesare. 

Baza de agrement va avea o suprafață totală de 26.104 metri pătrați, fiind dotată cu piscine, zone de luat masa, jacuzzi și spații verzi. Viitorul ștrand va avea o capacitate de 300 de persoane pe zi în timpul iernii și 600 vara.

Durata drumului de la Cluj-Napoca la Crișeni este de aproximativ 1 oră și 40 de minute.

Comentarii Facebook