Miercuri 18 Septembrie

,,A sărit cu piciorul direct prin geamul meu”/ ,,Am scos certificat medico-legal”. Polițistul care a bătut un tânăr din Ardeal a fost suspendat din funcție


Un polițist nervos, din cadrul IPJ Sibiu, a lovit un tânăr din Cisnădie, în vârstă de 18 ani, cu pumnii și picioarele, din cauza unui incident în trafic. Întâmplarea a avut loc în localitatea sibiană. Filmulețul cu omul legii s-a viralizat rapid și a stârnit reacții în mediul online.

Ionuț Popescu este tânărul care a fost bătut de către șoferul recalcitrant, care s-a dovedit a fi un polițit. Agentul bătăuș lucrează în cadrul IPJ Sibiu, la serviciul pentru acțiuni speciale iar în timpul liber se ocupă de tractări.

Ionuț este și acum șocat de cele întâmplate și spune că nu va face toate demersurile pentru ca polițistul să fie pedepsit. Tânărul afirmă că avea prioritate în trafic și este nedumerit în privința comportamentului pe care l-a avut bărbatul aflat în mașina din stânga. 

„Eu îmi duceam prietena acasă. Am vrut să alimentez la benzinărie și un individ, pe care nu îl cunosc, a frânat brusc înainte să intre în sens. Eu aveam prioritate. Nu mi-am dat seama că l-am stânjenit în vreun fel. În fața mea mai era o mașină care alimenta și am oprit la distanță ca mai apoi să alimentez și eu. Omul cu platforma a oprit în paralel cu mine, s-a dat jos din mașină pe partea dreaptă și a sărit cu piciorul direct prin geamul meu, care era deschis, după care mi-a dat un pumn”, relatează Ionuț.

Tânărul spune că își va căuta dreptatea: „Din martie am permisul. Nu mă așteptam să mi se întâmple vreodată așa ceva. M-a șocat că el a recurs la așa ceva, mai ales că între timp am aflat că este polițist. Am scos certificat medico-legal și vom face toate demersurile pentru a se face dreptate”, a mai spus cisnădianul, potrivit oradesibiu.ro, citați de ProTV.

Prin Dispoziția șefului IPJ Sibiu, s-a dispus suspendarea din funcție a polițistului, perioada în care acesta nu beneficiază de niciun drept dintre cele prevăzute de Legea 360/2002. Totodată, polițistului i se retrag lucrările, armamentul și echipamentele care i-au fost repartizate, scrie sibiuindependent.ro.

Comentarii Facebook